Fasadmålning Stockholm

Vi fräschar upp dina fasader

Är det dags att måla om fasaden? Oavsett om det handlar om en villa, ett radhus eller en större fastighet - och oavsett material - så bör man vara medveten om att en fasadmålning skiljer sig mot hur en interiör målning ser ut. 

En fasadmålning och den färg som appliceras har två tydliga syften. Dels ska den förhöja det estetiska uttrycket och dels ska den även ge det underliggande materialet ett skydd. Tyvärr blir ofta det senare lidande i samband med att privatpersoner målar. Fel färg i kombination med ett fuskande med grundjobbet leder till att man redan inom loppet av några år tvingas måla om. 

Väljer du oss för din fasadmålning i Stockholm så garanteras du ett professionellt jobb som ger en lång livslängd - och med garanti på jobbet. Vi har lång vana av fasadmålning och vi har kapacitet att sköta jobbet från start till mål. Alltid med fokus på att lämna efter oss ett snyggt och hållbart resultat - inom den överenskomna tiden och till det avtalade priset. Låter detta intressant? Kontakta oss redan idag så bokar vi in ett möte!


fasadmålning Stockholm

Totalentreprenad inom fasadmålning 

En fasadmålning innebär också ett arbete på hög höjd - något som innebär faror. Du som privatperson berörs inte av de regler som Arbetsmiljöverket har gällande arbete på höjder över 2 meter, men du bör emellertid ha detta i åtanke. Sker ett arbete på en höjd över 2 meter så ska det finnas en byggställning monterad.

Skulle du välja att exempelvis anlita en målare för en fasadmålning så berörs du av kraven - och din villa blir en arbetsplats där en ställning måste finnas. Skulle en olycka ske så kan du hållas ansvarig. 

Därför är totalentreprenad en bra lösning. Du anlitar oss för fasadmålning enligt totalentreprenad och vi tar över ansvaret även för att skapa en trygg och säker arbetsmiljö där alla regler, föreskrifter och protokoll följs. Detta gäller givetvis även för större projekt. Planerar er BRF eller du som fastighetsägare att måla om fasaden så är totalentreprenad i vår regi en trygg och säker lösning. 

Fasadmålning Stockholm - hållbara resultat 

Samtliga anställda hos är utbildade och erfarna målare. Vi arbetar effektivt och vi ser till att grundjobbet blir korrekt utfört. Det är det som blir avgörande för det färdiga resultatet och för hur pass hållbar en fasadmålning i slutändan blir. Jobbet görs alltid fokuserat, effektivt och med rätt utrustning och färg. 

Vi arbetar också nära våra kunder och med en målsättning att bygga upp långsiktiga relationer och samarbeten. Vi ska vara det självklara valet även för din kommande fasadmålning i Stockholm - och det företag du rekommenderar till andra. 

Fasadmålning i Stockholm